Átvételi és fizetési módok

Ügyintézési módok

Személyes ügyintézés irodánkban vagy partnereinknél – Ingyenes 

Megrendelésed irodánkban előzetes egyeztetés után tudod kifizetni és bemutatni a készüléked. A bemutatást és a kifizetést követően kollégánk a szerződést és a számlát e-mailben küldi ki. A fizetés hatályával lép életbe a készülék védelmi szolgáltatás.

Fizetési módok: Fizetés készpénzben, Banki átutalás, Paypal

Online megrendelés és ügyintézés – Ingyenes

Banki átutalás esetén kiállítjuk az utalásos számlát és csak utána kell áttutalni az összeget. Az összeg beérkezését és a készülék bemutatását követően aktiváljuk a szolgáltatást és küldjük ki e-mailben a védelmi szolgáltatás szerződését. Bankártyás és paypal fizetés esetén a pénz beérkezését és a készülék bemutatását követöen állítjuk ki a számlát és küldjük ki a védelmi szolgáltatás szerződését. A fizetés hatályával lép életbe a készülék védelmi szolgáltatás.

Fizetési módok: Fizetés készpénzben, Banki átutalás, Bankártya használatával, Paypal,

Utánvétes megrendelés – 1.490 Ft!

Megrendelésedhez 1.490 Ft futárköltség jön hozzá. Megrendelés után kiküldjük a védelmi szolgáltatás szerződést és az utánvétes számlát. A futárnak készpénzben tudod kifizetni a védelmi szolgáltatás díját. A fizetés hatályával lép életbe a készülék védelmi szolgáltatás.

Fizetési módok: Fizetés készpénzben, Banki átutalás, Barion használat, Paypal,

 

Fizetési módok

FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN

Megrendelésed a készülék bemutatásakor készpénzzel egyenlítheted ki.

FIZETÉS BANKI ÁTUTALÁSSAL

Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni.

A védelmi szolgáltatás aktiválása és a szerződés kiküldése (e-mailben) az összeg beérkezését és a készülék bemutatását követően történik.

PAYPAL
Amennyiben rendelkezel PayPal regisztrációval, bankkártya adataid megadása nélkül vásárolhatsz online áruházunkban.

A védelmi szolgáltatás aktiválása és a szerződés kiküldése (e-mailben) az összeg beérkezését és a készülék bemutatását követően történik.
A számlát az összeg beérkezését követően e-mailben küldjük ki.